Права людини: пандемічні виклики

Жаровська Ірина Мирославівна

Права людини: пандемічні виклики

2021

Жаровська І. М. Права людини: пандемічні виклики [Текст]: монографія / Жаровська І. М., Романова А. С.; Нац. ун-т ''Львів. політехніка'', Ін-т права, психології та інновац. освіти. - Київ: Людмила, 2021. - 127 с.

К3-66866

Права людини це ключові основи функціонування сучасного суспільства. Пандемія COVID-19 спричинила особливий режим впливу на основоположні принципи права, права людини та зумовила кризові явища у правовій системі всіх держав світу. Обмеження прав людини відбувається у всіх сферах, починаючи від права на приватність та особисту недоторканність до обмеження права громадян на свободу пересування; відбувається дискримінація за расовою, етнічною, віковою, тендерною та іншими ознаками.

В монографії з'ясовуються проблеми свободи людини в державі, особливості боротьби України з COVTD-19, психологічно-правові особливості життєдіяльності особи в період пандемії COVID-19, міжнародної інтегрованої глобальної системи протидії пандемії COVID-19.

Для студентів вищих навчальних закладів юридичного профілю та усіх зацікавлених проблемами дотримання прав людини в період пандемії COVID-19.

Фонд основного книгосховища
Надійшло у січні 2022

 

Останні надходження

Баррі Джон М.
Шагала Володимир
Яневський Данило Борисович
Таїрова-Яковлєва Тетяна Геннадіївна
Степура Игорь Владимирович
 

Пошук

Пошук за назвою, автором або роком видання